Solceller til privat og erhverv

Solenergi er godt for både økonomien og miljøet. Vi anvender allerede solenergi mange steder, både privat og i erhvervslivet.
Vi er vant til at se f.eks. regnemaskiner med solceller, havelamper, ure, radioer m.m. og mange har taget skridtet videre og installeret solceller i deres hus. Det kan virke som en stor investering, men allerede i løbet af 6-10 år har man fået sin investering tilbage, og derfra er alt forbrug udelukkende en besparelse, via solcellerne på taget der leverer energi.

Miljøet

Der er ingen tvivl om at solenergi er godt for miljøet. De fleste af os bekymrer os om miljøet, og ønsker at beskytte vores planet. Der er solenergi et perfekt valg, da det er en af de reneste former for energiudnyttelse der findes. Solenergi udleder nemlig ikke CO2 eller andre skadelige ting.

Solceller erhverv

I erhvervslivet er det også blevet mere udbredt at anvende solenergi. Det sker bl.a. via store solcelleanlæg.

KlimaEnergi A/S tilbyder Danmarks bedste pris på solcelleanlæg, og tilbyder en færdig pakke med montering osv. Det kan med fordel anvendes hos skoler, institutioner, sygehuse m.fl., hvor der opnåes stor besparelse pr. Kwh.

For en større virksomhed vil en besparelse kunne være omkring 600.000 kr pr. år, og det er rigtig mange penge, og rigtig godt for miljøet med alt den Co2 den skånes for.

Hos virksomheder i arkitekttegnede nybyggerier, ser man ofte at solcellerne tænkes ind i designet, og derfor kan man også hos KlimaEnergi A/S få solceller i forskellige designs og farver, så de harmonerer med det akitektoniske udseende.

Som virksomhed er der mange penge at spare på solenergi. Der er desuden god mulighed for at brande virksomheden, da det vil øge positiv omtale, samt konkurrenceevnen, ved at være en virksomhed der passer på miljøet.

Relaterede omveje

Ferietid

Ønsker man at komme ud at rejse, men man endnu ikke helt ved, hvor turen skal gå hen? Ja så kan det være en rigtig god ide at lade sig inspirerer af de mange attraktive rejseblogs, som der findes online. Her har man netop alletiders mulighed for at finde de bedste priser indenfor rejser men også nogle gode rejsedestinationer med masser af rådgivning og inspiration til sammensætning af sin ferie. […]

Find, og bestil gaveartikler online – nemt og hyggeligt

Er du vild med at overraske andre med noget helt særligt på fødselsdage, til jul etc.? Synes du, at de gaver, som du giver familie og venner, skal være noget helt specielt og passe til den enkeltes personlighed, og er det derfor noget, som du tager særdeles seriøst? Så kan det være noget af en opgave at tage ud i byen og lede efter det helt rette. Det gælder både […]

Brug solen til at få masser af energi

Nu her om sommeren hvor der naturligt er mere sol uden for, vil du også opleve, at vi får mere energi. Det er af den simple grund, at man får mere D vitamin ind i kroppen, og det er noget, som vi virkelig godt kan lide. For det er bare bedre med de lange lyse dagen, hvor solen er fremme for at varme vores kroppen. Det er i hvert fald […]