Slip af med smerterne med Tenso


Går du også rundt og døjer med ondt i ryggen? Så er Tenso lige noget for dig.

Smerter i kroppen er almindeligt hos mange

Hvis du går rundt med smerter i ryggen, nakken eller skuldrene, er du langt fra alene. Forskellige undersøgelser har vist at rigtig mange døjer med smerter, og for en stor del af disse, går det også ud over nattesøvnen.
Med Tenso kan du lindre dine smerter i fred og ro derhjemme, helt uden brug af medicin.

Effektiv smertebehandling derhjemme

TENSO er et system, hvor du via en app, forbinder og styrer en TENSO-enhed. Du vælger program, og derefter kan du sidde i ro og mag og få behandling.

Tenso er elektroterapi og virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for din opfattelse af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerte forsvar. Tenso kan placeres på hele kroppen i nærheden eller på det smerteramte område.

Tenso gør behandling nemt og behageligt for dig. Du bruger simpelthen din smartphone til at kontrollere tid og styrke, – nemmere bliver det nok ikke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger.

Om elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapi behandlinger opnår du en forøgelse af blodcirkulationen i det smerteramte område, og det gør at affaldsstoffer og mælkesyre forsvinder. Det er en behandling som vil hjælpe rigtig meget på dine smerter i led og muskler, både i nuet og på den lange bane.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere, så kig forbi https://tenso.dk/ og læs mere.

Relaterede omveje

Skab ekstra stemning i haven med plantekummer

Hvis man godt kunne tænke sig at skabe noget mere stemning i haven, så kunne det for eksempel være ved at plante nogle store flotte plantekummer til. Hvis man ikke har en have, så kunne det også være i nogle fine små altankasser, som man så kan have hængende et sted. Det kunne også være et flot bålfad, som hele familien kan samles om på de varme sommerdage, hvor man […]

Ergonomiske kontorstole

Ønsker man at finde det helt rette udvalg indenfor ergonomiske kontorstole, så kan det være en rigtig god ide at se nærmere på dette link, som er lige her Se de mange kontormøbler på kontorzonen.dk. Herinde på denne hjemmeside kan man lige nu være sikker på at finde det helt rette og mest forrygende udvalg, som findes online. Her kan man finde et bredt sortiment indenfor møbler, og specielt indenfor […]

Hurtig og effektiv vvs Odense

At få hjælp til forskellige ting i hjemmet er nogle gange nogle opgaver, som godt kan være en lille smule presserende. Andre gange har man bedre tid, og kan derfor også gå ud og undersøge markedet, for at finde den bedste løsning. Når det kommer til VVS, kan det ofte være en god ide, at tjekke markedet ordenligt igennem. For der er næsten altid penge at spare, hvis man holder […]