Slip af med smerterne med Tenso


Går du også rundt og døjer med ondt i ryggen? Så er Tenso lige noget for dig.

Smerter i kroppen er almindeligt hos mange

Hvis du går rundt med smerter i ryggen, nakken eller skuldrene, er du langt fra alene. Forskellige undersøgelser har vist at rigtig mange døjer med smerter, og for en stor del af disse, går det også ud over nattesøvnen.
Med Tenso kan du lindre dine smerter i fred og ro derhjemme, helt uden brug af medicin.

Effektiv smertebehandling derhjemme

TENSO er et system, hvor du via en app, forbinder og styrer en TENSO-enhed. Du vælger program, og derefter kan du sidde i ro og mag og få behandling.

Tenso er elektroterapi og virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for din opfattelse af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerte forsvar. Tenso kan placeres på hele kroppen i nærheden eller på det smerteramte område.

Tenso gør behandling nemt og behageligt for dig. Du bruger simpelthen din smartphone til at kontrollere tid og styrke, – nemmere bliver det nok ikke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger.

Om elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapi behandlinger opnår du en forøgelse af blodcirkulationen i det smerteramte område, og det gør at affaldsstoffer og mælkesyre forsvinder. Det er en behandling som vil hjælpe rigtig meget på dine smerter i led og muskler, både i nuet og på den lange bane.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere, så kig forbi https://tenso.dk/ og læs mere.

Relaterede omveje

Få nyt tag på huset til en fornuftig pris

Der findes ikke ret meget, der udadtil kan gøre en større forskel på en boligs udseende end det tag, der er monteret på huset. Ligger der et slidt, gråt og trist tag, hvor der måske endda mangler en eller flere tagsten eller tagplader, så har det en utrolig negativ signalværdi. Omvendt er den positive effekt af et flot og velholdt tag enorm. Hvad enten man står i en situation, hvor […]

En ny bil

Biler er der masser af, og skal man ud at have en ny bil, så kan det være rigtig svært at finde ud af, hvilken en bil, som man skal vælge. Der er rigtig mange forskellige mærker at finde rundt i, og mange forskellige modeller at overveje, og derfor kan ens informationssøgning også være lang og kompliceret. Men et godt råd ville være at tjekke online portaler ud, hvor man […]

Få tre gode håndværkertilbud på dit projekt

Hvis man står og skal i gang med at projekt, hvor man gerne vil benytte professionelle håndværkere. Så kan der være forskellige måder, at gribe dette an på. Men en rigtig god ide, kunne være at hente nogle forskellige tilbud hjem. På den måde kan man sammenligne de forskellige, så man er sikker på, at man også får det bedste. Hvis man klikker sig videre til hjemmesiden her, så kan […]