Rød mand stå – grøn mand gå!

Der er ikke noget så vigtigt som at lære gå-reglerne, og det starter tidligt. Allerede i børnehaven er det en regel at tage børnene med på lange gåture og lære de rigtigt steder at stoppe op og se sig for.

Særlig vigtigt er det for de nye skolebørn, som skal afsted til skole, at de har helt styr på trafikken. Hvad enten man er på cykel eller bor tæt på sin skole, skal kan man være opmærksom. At kende gåturen og gå den flere gange med sine forældre inden skolestart, er så klart at foretrække, så man kan genkende skiltene og de farligt hjørner. Børn, som bor udenfor byen, er ofte heldige at hoppe på en bus, og så er den klaret. Skolen gør dog ikke sit for, at lære børn at færdes i trafikken, og der bliver taget prøve i at cykle på vejene og følge skiltene. består man, får man et cykelkørekort.

Relaterede omveje

En moderne frisør i Nordjylland

En moderne frisør i Nordjylland At gå til frisøren handler om mere end blot at få klippet lidt spidser i ny og næ. Når man går til frisøren, kan en ny frisure ændre helt på ens look, hvis man har brug for lidt forandring. Man kan også være lidt i tvivl omkring præcis, hvilken frisure, der passer til ens ansigtsform og stil. Det betyder alt sammen, at frisøren skal være […]