Penge

En beskrivelse af penge

Ja man siger jo at man kan købe nærmest alt for penge, lige bortset fra kærlighed, men det er jo sådan set ikke rigtigt, da der findes mange som forelsker sig i ældre mænd og kvinder, som så betaler alt for dem, og det er jo en tydeligt eksempel på, hvordan man kan forelske sig i penge, og så vise det igennem at elske en mand.

Nogle betragter personer som disse som prostitueret, men det er jo ikke rigtigt, da de ikke direkte tager penge for sex og kærlighed, men de får tilgængeld gaver. Penge betyder meget idag, desto flere penge man har desto flere rettigheder og muligheder får/har man også, det er tydelig at se på deres børn, da de bliver opdraget på en anden måde, og også har et stort pres på deres skuldre, som de måske ikke kan løfte.

Relaterede omveje

Gå en tur i skoven

Efteråret banker på, og snart står skovene klædt i gyldne farver, som er så smukt at gå tur i . Bor du på midtsjælland, er Bidstrup Skovene et dejligt sted at gå tur for hele familien. Bidstrup Skovene er den statsejede del af det store midtsjællandske skovkompleks. Skovene består af en afvekslende blanding af løv og nål.I det bakkede terræn er der utallige små lavninger og søer, og området gennemskæres […]