Nogle er til vand, mens andre er til vand


Friluftslivet er for mange en naturlig del af ferien, måske man søger udfordringer ved at møde naturens kræfter eller også er skiferien med familien blevet den årlige tradition. Ikke alle ferier behøver at bestå af ekstreme oplevelser og udfordringer eller eksotiske lande for at bringe gode ferieminder. Det at komme bort fra den trivielle hverdag kan være nok i sig selv. En enkel tur i kano kan være lige den oplevelse, som skaber et godt minde.

At komme ud i den frie luft og møde naturen kan desuden være en søgen efter ro. Det er ikke blot i eksotiske lande, at man kan få mindeværdige oplevelser, men også i den skandinaviske natur. Duften af grannåle og lyden af dyrene, som pusler i skovbunden kan være som et lille eventyr. Særlig spændende bliver eventyret, hvis man skulle møde et af skovens større dyr.

Relaterede omveje

Slip for at sidde i kø

Hvis det er man ikke gider og sidde i kø, som resten af jordens befolkning, kan det også betale sig at investere i sådan noget som et gps system. Det er noget som kan advare dig i god tid, og så er det alt andet lige også noget af det, som giver