Gå en tur i skoven


Efteråret banker på, og snart står skovene klædt i gyldne farver, som er så smukt at gå tur i . Bor du på midtsjælland, er Bidstrup Skovene et dejligt sted at gå tur for hele familien.

Bidstrup Skovene er den statsejede del af det store midtsjællandske skovkompleks. Skovene består af en afvekslende blanding af løv og nål.
I det bakkede terræn er der utallige små lavninger og søer, og området gennemskæres af fine bække.
De store skovstrækninger giver levesteder til bl.a. grævling, skovmår og egern. Her findes også hasselmusen, der i lysninger laver reder af græs oppe i vegetationen.


Når vinteren melder sin ankomst med snevejr, er det også skønt at komme ud i naturen. Skov og marker står smukt klædt i hvidt, og det er friskt og dejligt at gå en tur.

Lad ikke vind og vejr stoppe dig, det er bare på med passende beklædning, og ud i den danske natur. Det er godt for både krop og sjæl.

Relaterede omveje

Til dig der går op i det rigtige udstyr

Er du vild med at spille golf, og går derfor også op i det udstyr, som du bruger når du er aktiv. Så er du sikkert også altid på udkig efter et sted, hvor du enten kan finde super lækkert udstyr. Eller udstyr til gode priser, der er værd at komme efter. Og her er det helt sikkert, at du ikke må gå glip af at klikke dig ind på […]

Tag på lang weekend til Amsterdam

Har du valgt at tage et par fridage fra jobbet for sammen med din partner at tage ud og få én på opleveren? Har I bestemt jer for, at turen skal gå til en af de dejlige europæiske storbyer, men endnu ikke lagt jer fast på, hvilken det skal være? Hvis I gerne vil til en by, som afstandsmæssigt ligger så tilpas tæt på Danmark, at det ikke tager lang […]