Gå en tur i skoven


Efteråret banker på, og snart står skovene klædt i gyldne farver, som er så smukt at gå tur i . Bor du på midtsjælland, er Bidstrup Skovene et dejligt sted at gå tur for hele familien.

Bidstrup Skovene er den statsejede del af det store midtsjællandske skovkompleks. Skovene består af en afvekslende blanding af løv og nål.
I det bakkede terræn er der utallige små lavninger og søer, og området gennemskæres af fine bække.
De store skovstrækninger giver levesteder til bl.a. grævling, skovmår og egern. Her findes også hasselmusen, der i lysninger laver reder af græs oppe i vegetationen.


Når vinteren melder sin ankomst med snevejr, er det også skønt at komme ud i naturen. Skov og marker står smukt klædt i hvidt, og det er friskt og dejligt at gå en tur.

Lad ikke vind og vejr stoppe dig, det er bare på med passende beklædning, og ud i den danske natur. Det er godt for både krop og sjæl.

Relaterede omveje

Rejsetid

Er det ved at være rejsetid, og vil man gerne ud i verden for at opleve mere, så kan det være en rigtig god ide at se nærmere på det store udvalg, som der findes online. Her har man alletiders mulighed for at finde den perfekte get away ferie fo

Kina

Er man interesseret i at komme afsted til Asien, så kan det være en god ide at se nærmere på de mange spændende rejser som der både findes til Kina, Vietnam, Thailand, Cambodia og meget mere. Mulighederne for at rejse i Asien er ret store. Der findes mange spændende rejser til Kina i øjeblikket, og her kan man komme på de her spændende rundrejser, hvor man både rejser i Nord […]