Find den rette ejendomsmægler

Det er ikke altid en enkel sag at sælge sit hus, tværtimod er salg af bolig sværere end først antaget. Det kan både være en omfattende proces, da adskillige faktorer skal efterses og vurderes, og ikke mindst skal køberen findes. På samme tid kan det også være en følelsesladet proces, da salget kan være grundet en skilsmisse, dødsfald eller ejeren har måske nået en alder, hvor barndomshjemmet er blevet for krævende og for stor en bygning, som kan være vanskelig at vedligeholde. Det er imidlertid en proces, som sælger selv må bearbejde.


Ejerne af huset kan med fordel kontakte en ejendomsmægler, som med professionel erfaring og ekspertise vil lave en salgsvurdering og ordne de praktiske foranstaltninger. Vurdering af huset lægger blandt andet vægt på husets størrelse, indretning, boligtype samt beliggenhed. Ikke mindst indebærer salg af bolig, at alle mangler og eventuelle problemer skal på bordet, så prisen på huset kan reguleres efter dette.


En skadesrapport er altså også en grundregel. Ikke blot skal eventuelle mangler vurderes, men til sælgers interesse og fordel skal de positive og favorable aktiver ved huset fremhæves af en ejendomsmægler. Det kan være svært for sælger, at eventuelle mangler, da man måske har boet i ejendommen længe og er vant til det hul i taget, som jo egentlig ikke generende.

Det er selvfølgelig bedst, hvis sælger og køber kan finde den bedst mulige løsning og blive enige om salget, hvilket ikke altid foregår gnidningsfrit. Man kan være heldig at finde en køber i sit netværk og derfor komme af med huset til en pris, begge er enige om. Samtidig kan man i fællesskab vælge det rette tidspunkt for køber at overtage ejendommen. Det er imidlertid ejendomsmæglerens opgave at finde den rette køber, som med et bredt netværk vil klare denne opgave på bedst mulig måde.

Relaterede omveje

Bliv klædt optimalt på til jobbet som leder

En stilling som leder er noget, som tiltaler rigtigt mange mennesker. Det er dog ikke nemt at blive en af de få udvalgte til et lederjob. I dag stilles der endog særdeles skrappe krav til såvel de faglige som de personlige kompetencer, som en ansøger til en stilling kan byde ind med. For at blive godt rustet til en nutid eller fremtid inden for ledelse er det en god idé […]

Er du til handel med virksomheder

Hvis du synes det kunne være spændende, at gå ind i branchen med handel af virksomheder. Så kunne det være, at du skulle sørge for at få noget rådgivning, inden du bare bringer ud i det. For hvis du klikker dig ind på hjemmesiden her. Så kan du både finder masser af Virksomheder til salg. Men du kan altså også finde den rådgivning, som du skal bruge, for at lave […]