Derfor kan du stadigvæk godt tage på ferie

Der er mange gravide, som er en smule bange for at rejse i deres graviditet. Men det er ikke fordi, at man behøver at være så bange for dette. For der er gode muligheder for at rejse, også selvom man render rundt med en større mave. Det handler bare om at man skal planlægge det. Men også at man lytter til sin krop. For den fortæller også en noget hele tiden.

Udsæt ikke dig selv for unødvendig stres

Men det er også vigtigt, at man ikke udsætter sig selv for unødvendig stres. Altså at man stresser kroppen mere end hvad godt er. Her er det bedst, at man bare lader kroppen få den ro, som den har brug for. Men hvis den fortæller en, at den har det godt nok til at kunne rejser. Så er der altså ingenting i vejen for, at man ikke skulle kunne gøre dette. Så det er bare i gang.

Relaterede omveje

Til dig der mangler noget af hørelsen

Har du problemer med hørelsen og har i den forbindelse været i gang med at kigge på de muligheder, du kan få for at få noget hjælp. Så er du måske også kommet forbi nogle af de hjælpemidler, man som hørehæmmet kan benytte sig af. Og det er måske også selvom man ikke lige ser det som en umiddelbar løsning, at man skal til at gå med høreapparat. Men hvis […]