Nogle er til vand, mens andre er til vand


Friluftslivet er for mange en naturlig del af ferien, måske man søger udfordringer ved at møde naturens kræfter eller også er skiferien med familien blevet den årlige tradition. Ikke alle ferier behøver at bestå af ekstreme oplevelser og udfordringer eller eksotiske lande for at bringe gode ferieminder. Det at komme bort fra den trivielle hverdag kan være nok i sig selv. En enkel tur i kano kan være lige den oplevelse, som skaber et godt minde.

At komme ud i den frie luft og møde naturen kan desuden være en søgen efter ro. Det er ikke blot i eksotiske lande, at man kan få mindeværdige oplevelser, men også i den skandinaviske natur. Duften af grannåle og lyden af dyrene, som pusler i skovbunden kan være som et lille eventyr. Særlig spændende bliver eventyret, hvis man skulle møde et af skovens større dyr.

Relaterede omveje

En moderne frisør i Nordjylland

En moderne frisør i Nordjylland At gå til frisøren handler om mere end blot at få klippet lidt spidser i ny og næ. Når man går til frisøren, kan en ny frisure ændre helt på ens look, hvis man har brug for lidt forandring. Man kan også være lidt i tvivl omkring præcis, hvilken frisure, der passer til ens ansigtsform og stil. Det betyder alt sammen, at frisøren skal være […]